Thursday, March 31, 2011

Kau Atau Aku YANg Brubah????

''Mungkin saja rasa itu telah pergi...
Mungkin saja kau bukan yang dulu lagi...''

Tiba2 rnie aku trigat kan lagu ne...huhuu....nukilan rinie,,,aku nk luahkn tang boy2 sekeliling aku....

First,boy yg jadi bff ak iaitu P...dlu kmi sgt rapat,,berdua jew,,sehingga timbul gosip2 kmi bercinta,,actualy 2 xbetul pun..hihi...dya lar tmpt aku mgadu masalah pew smua,,then dya kapel,,but kmi still ngam,,wlupun dya pergi jauh..sentiasa msg,,bukn ta borink xpi cri gk topic...pdahal dya ta msg mber2 lain sgt,,huhu....then,,bile dya blik...kmi dh ta close,,msg pun jarang..mybe btui ckp dya,,aku dah ta care tg dya,,dh da rmai kwn2 boy...huhu,,but pew yg dya fikir 2 wat aku sedih & mals lyn dya yg kdg2 over sensitif...

Si dik D...dya ne dik agkat aku,,dya yg mtk taun lepas,,mybe cz dya muda..muda setahun,,jadi kmi ta brani lebih2....syyyyggggnyer kt dya...kmi kerap berjaga..for wht????hihi...tgok bola lar...dya sokg ArseNal,,then Aku LAK maN U...Hihi...klakar gak dya ne,,dya nk sgt aku suke Arsenal gk,,hih...diam2 aku mula suke..happynya dya....aku sggup bejaga tmn dya tgok arsenal...mg best...ta mgacewakn...Mu tap first...^^..dya pun rjin bgi aku smgt..in addition,ayt2 jiwg skali..ahaks~~

Then, D muncul lam hidup ak...ta lama kmi knai xsmpai sbulan pun,,xpi dya nice sgt,,wlupun kerap kacaw ak...beza umr kmi setahun...egt pas sebuln,,aku dh ta muncul dpn dya,,hubgn kmi stop kat 2 jew...xpi,,sebaliknye...dya kerap on9 ngn aku..then last mintk no...so kmi still contact..hinnggala dya cube nk serius ngn aku...no no..dya bek sgt..mg ta padan ngn aku ne...then,,dya gtw dya smoking...terkejutnya ak(cz i hate smoking)..pas2..aku dpt trima dya,,xpi ntahler,,ase kmi mkin jauh...mybe aku msih harap dya brubah....bukn cz aku but tuk msa dpn dya gk...

M lak,,bff ngn si P..dlu kmi kwn gi2 jew...xpi dya nk ak aggp dya bff gk...lane,,kmi kerap chat sma2...kire dya dh jdi tmpt aku ngadu mslh r...so sweet...suke kwn ngn dya,,dya terlalu bek,,ta suke bile aku sedih2 n merendah dri..pada dya aku ok jew....tq M...U always ada tuk aku...n always sokg ak...hihiihi...hope always2 like tht ya...

Last,,Boy yg dh buang aku mybe...si K...Kmi pnh jdi bff,dya mg bek gk...xpi,,hanya kerna perasaan,,kmi dh mcm ta leh jdi kwn dh...ta pa la...smua slh aku...so aku tinggal kngn kita yg mnis2 jew....><




video
Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

Sunday, March 27, 2011

"CaRing Isn't LOviNg....CarINg iS a wHoLe wOrlD AwaY fROm LOving..."♥♥♥

Salam....

Dya sgt special...beza umr setahun,,tdk sperti kwn2nyer yg aku pgil aku kak2..dya hanya "ak"ag"..
Mybe,,ne yg wt aku slesa ngn dya..dya rjin kacau aku..tu yg aku sentiasa ternanti2,,hihi..aku fikr smua aku stop stakat 2..over gitu..
but, ianya x berakhir...pas kmi x jumpa,,kmi contac mlalui FB..yer,,smuanya dya yg mulakn...mustahil perigi cari timba...(^_^)..then,dya juga mintk no aku..kasi jela..speselnyer dya,,namun kmi da jurg yg x mnbuatkn aku inginkn lbih dri kwn....x mungkin...

Kwn2 sibuk tya tang hubungn kmi,,,yer mereka mg xmau aku terluke...for me no love,no more,,.namun dya sgt caring,,sntiasa pjuk disaat aku ase nothing to do,,n share mslh....sgt caring..shingga,,aku makin sygg kt dya...but caring is not loving...bru aku tersedar..ahaha...selesa klu kmi hanya berkawan....kn bgus...aku x takut nk dekatkn dri dlm hubungan yg serius2 ne...for me laki ne lebih suai jdi kwn2 jew....syukurla,,kmi msih berkawan...smoga kekal...& hope dya berjaya dlm semua aspek....

Pew yg aku harap kt dya...plz stop Smoking,,bukn untuk aku..demi msa depan dya....

-AKU SAYANG DYA- PandaKu...♥♥



Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

Monday, March 21, 2011

~LOL~hahahha

^^LaWaK bOdOh.....SajA bOrInG2......^^

== == ==

Seorang pelancong Jepun menahan teksi di depan hotel penginapannya untuk ke lapangan terbang.

Setelah menekan butang meter tambang, teksi tu mula bergerak dengan perlahan. Di lebuh raya, pemandu teksi tadi memandu dengan kelajuan yang sederhana. Tiba2, sebuah kereta memotong.

“Ah, Nissan. Made in Japan. Very fast”, kata pelancong Jepun tadi.

Kemudian sebuah lagi kereta memotong dengan laju.

“Ah, Toyota. Made in Japan. Very fast”, kata pelancong Jepun tu lagi.

Kemudian sebuah lagi kereta memotong, lebih laju.

“Ah, Mitsubishi. Made in Japan. Very fast”, kata pelancong itu lagi, bangga dengan keluaran negaranya.

Sampai di lapangan terbang…..ketika pelancong itu ingin membayar tambang teksinya..


“RM100 please…” kata pemandu teksi selamba.


“What? RM100? it’s not that far from the hotel?”, pelancong tu tak puas hati.

“Ah. Agrometer (meter teksi). Made in Japan. Very fast”, jawab pemandu teksi tersebut dengan selambanya...

== == ==


Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

JENAKA: Langgar Pokok....

Pada suatu pagi, Cik Tina ingin menghantar anaknya, Farid ke sekolah dengan menggunaka kereta barunya. Semasa hendak mengundurkan keretanya itu Cik Tina pun berpesan kepada anaknya :


Cik Tina : Farid, tolong tengok-tengokkan belakang kereta. Kalau langgar pokok beritahu ibu.


Farid: Baiklah , ibu!


Cik Tina: Kena tak ? Kena tak?


Farid: Belum, belum. Undurlah lagi ibu.


Cik Tina: Kena tak ? Kena tak?


Farid: Undur lagi, lagi, lagi .


Tiba-tiba terdengar bunyi yang kuat , bang !!


Farid: Okay ibu, dah kena pun pokok !


Cik Tina: Alamak ! Macam mana boleh terlanggar pokok? Habis kereta aku !


Farid: Kata ibu bila kena pokok beritahu, dah kena pokoklah itu !


Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

LOve huRT...

Nukilan rnie tg love
love hurt...???? tiada sape salah dlm love..iye k???

kIta semua msti nak rasa bhgia an dlm hidup...??but how??
with money,,kedudukn or glory???....mybe certain people will think like tht...but not me...
For Me kebahgian hidup,,meliputi aspek agama,family,love...

kini,,usia remaja...make people want to fall in love and to be love...but,,byk yg x bhgia dlm love...tkutnyer aku,,bile kwn2 terjebak dlm love yg myakitkn...i scare,realy scare...

they cry bcoz of love xkira boy o girl..
they like idiot when accept wht they lover lie to then..
they also,,cant forget lover when they relationship is over...

deritanyer love,,love wt owg ilang kwn..jeles,,lemah,buta hati.,cederakn dri,dendm, n segalanyer...

wahai kawan,,2 bukn segala-galanya...x ingatkah korg tentg jasa parent yg bela kita..berbaloikah jdi hamba cinta..????sungguhnya aku beruntung kerana family dh pesan awal2 "study first"

aku cuba fhm kwn2 yg terlove,,terhurt....aku x mampu tolg,,hnya sekadar bgi nasihat(xpi terimakah mereka akn nasihat sowg yg xpnh hurt cz love??)

dri pengalamn ku sebgai pemerhati..hehe...

sarang sarang sarang( love love love)

  • Lepaskn lah love 2 if make us hurt too much...kerana mybe pasne da kebahagian ke2 slepas kita lpaskn 2...da lgi boy@ girl yg lbh syg kita n layak tuk kita....smuanya Allah dh tentukn..

  • BiarknlaH loVe tu datang dgn sendri...jgn kerna da yg luahkn prasaan trus wt kita trime..

  • then,,Love lah dgn org yg lebih cintakn kita,,dri kita cintakn dya...cz dya akn hargai kta...

  • Klu nk bercinta,,jgn syg dya 100%,,bgi nk elakkn kta terluke if hubngn x mnjadi..

  • Plih psngn berpandukn agama,,insyaallah dpt kbahgian...ne yg 1st..

  • 4 girl,,jgn terlalu mgongkong n jles x tentu pasal...boy akn rimas...


2 jela nk cite pun...(^_^) for boy tht i hurt..i realy sorry..xpi,,xpyh maafkn aku..never say never..

by de way,,baik kita cintakn ALLAH SWT lebih dri segalanya....

ya Allah semoga,,hati ini tabah dh kuat hadapi semua ujian dari mu..sesungguhnya hambamu ne sgt lemah dan byk kekurangan....amin...
Go to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize image

Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

Sunday, March 20, 2011

wHat thE HeLL...

You say that I'm messing with your head
(yeah, yeah, yeah, yeah)
All 'cause I was making out with your friend
(yeah, yeah, yeah, yeah)
Love hurts, whether it's right or wrong
(yeah, yeah, yeah, yeah)
I can't stop 'cause I'm having too much fun
(yeah, yeah, yeah, yeah)

You're on your knees,
beggin' please
'stay with me'
But honestly,
I just need to be a little crazy

All my life I've been good but now,
I'm thinking 'What the hell'
All I want is to mess around,
and I don't really care about
If you love me, if you hate me,
you can't save me, baby, baby
All my life I've been good but now,
whoa 'What the hell'

What,
What,
What,
What the hell

So what if I go out on a million dates
(yeah, yeah, yeah, yeah)
You never call or listen to me anyway
(yeah, yeah, yeah, yeah)
I'd rather rage than sit around and wait all day
(yeah, yeah, yeah, yeah)
Don't get me wrong,
I just need some time to play (yeah)
Go to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize image

liKE tHis SOng VERry MUCH...

Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

Saturday, March 19, 2011

Renungkan wahai Lelaki & Wanita..

Jangan kau sentuh aku, aku takut dosa
Jangan kau rayu aku, aku takut salah
Meskipun dosa itu tak terlihat
Tetapi ku tak mau

Aku bukan muhrimmu
Aku bukan milikmu
Aku ini ingin dicinta
Bukan tuk bercinta

Jangan kau paksa aku untuk lakukan itu
Meskipun engkau pun tahu ku juga mau
Tapi belum saatnya...[ʘ‿-_tb]

jadikanlah suka duka itu perkara biasa,,jadikan ia sebati dengan jiwa kita,,seperti sebati dan larutnya gula di dalam air..'sebatinya garam dalam masakan kita'...jangan hanya diingat bahawa kita mesti hidup dengan penuh suka tanpa batasan dan halangan duka,,tiada apa pada yang susah itu,,ia cuma mengajar kita supaya terus berdiri,,berdiri dengan keyakinan dan ketabahan hati..juga mengingatkan kita kepada 1001 tanggungjawab yang perlu kita laksanakan dengan penuh sempurna,,yang akhirnya 'ia' akan diganti dengan 'pahala' yang perlu kita nanti sehingga di hari 'penganugerahannya'..Ingatlah pada yang 'suka' mengembirakan kita,,yang bisa memadam segala 'duka'..nescaya hidup akan terus terasa bahagia...


Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

Friday, March 18, 2011

ReDha dEngan keTentuanNYA...♥♥

Salam..

Setiap dari kita pasti x lari dari kekecewaan,,terutama x dpt benda yg kita nk sgt..hu3...hurt so much...aku pun cm2 gk...terbaru result aku yg agk teruk...hu3...kecewa betul,,hmpir ptus asa,,bangun jew dri tdo,,ase xda pew dh....bile mlm lgila sunyi..,kwn2 pun dgn result msing2...pkat menyepi jew....l"ike i lost my direction"...but,,now i can accept the reality,,TQ 4 advice me my friend Wa,Ila,Akmal.Din,Dos,Fiz,Mae,Kinah,EwAn,Kila n so on...and my bff Pie..u all make me feel strong...life must carried on dont i??..then aku ngn kengkwn p jumpa cgu2,,lega cgu trime dgn tbuka,,sygggg cgu..hu3...hinggala akhirnyer aku wt kputusan yg penting,,hope 2 de best,, i will carried it with my best...Huda go2 Chaiyok...

Then i realize tht wht we want in life,x semestinye we can get it...kalau memang Apa yang memang menjadi milik kita di dunia, samada rezeki, jawatan atau kedudukan, pasti Allah akan berikan. Tetapi apa yang memang bukan milik kita, kita tidak akan mampu miliki; walaupun ia nyaris menghampiri kita atau meskipun kita bermati-matian berusaha mendapatkannya.

Then soal jodoh,,,couple..hu3..sesungguhnya,,aku x berani nk ke arh 2..aku takut terluke...people always say 'dalam hati da taman'..mybe,,i just start to Love someone..someone tht realy good to me..

aku mg sayang ag,,mcm ag syg aku..xpi aku x berani..

& u say,,if takut terluke xdala fitrah,,yew..fitrah manusia yg da perasaan cinta...aku,aku tkut kehilangn ag..xpi percayalah sayg,,if mg sudh ditentukn jodoh kita,,adala..if xda,,xdala...for me,,my future is more important...and my family...love u alll.

Maka sudahlah, jangan kau tangisi apa yang bukan milikmu!!!

"Tiada suatu bencana pun yang menimpa di bumi dan (tidak pula) pada dirimu sendiri melainkan telah tertulis dalam kitab (Luh Mahfuzh) sebelum Kami menciptakannya. Sesungguhnya yang demikian itu adalah mudah bagi Allah. (Kami jelaskan yang demikian itu) supaya kamu jangan berdukacita terhadap apa yang luput dari kamu, dan supaya kamu jangan terlalu gembira terhadap apa yang diberikan-Nya kepadamu. Dan Allah tidak menyukai setiap orang yang sombong lagi membanggakan diri.." (Surah Al-Hadid: 22-23)


Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

Thursday, March 17, 2011

Andai Lelaki Tahu.....????huhuhu

Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan jatuh cinta,lelaki itu tidak semestinya punya segalanya tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya.
Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata, itu bukan bermakna dia lemah, tetapi dia sedang mencari kekuatan untuk terus tabah menyintai lelaki itu.
Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan marah, memang dia tidak mampu mengawal perasaannya tapi percayalah, itulah maknanya dia sangat mengambil berat dan menyayangi lelaki itu. Lihat saja pasangan yang baru bercinta, mereka jarang bergaduh. Tetapi percayalah semakin bertambah sayang mereka pada seseorang, semakin pula banyak pertelingkahan yang berlaku.
Andainya lelaki tahu..
Apabila perempuan bercakap banyak, dia tidak pernah bermaksud untuk membuat anda rimas, tapi dia mahu lelaki mengenalinya dengan lebih dekat.
Andainya lelaki tahu..
Apabila perempuan berkata dia mahu anda berubah, itu bukan bermakna dia tidak mahu menerima anda seadanya, tetapi dia mahu menjadikan anda lebih baik, bukan untuk dirinya, tetapi untuk masa depan anda.
Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan cemburu dan tidak percayakan anda, bukan bermakna dia tidak sayang..tetapi dia terlalu sayangkan anda dan masih mengangap anda anak kecil yang masih memerlukan sepenuh perhatian. Kadang2 dia terlalu risau sekiranya terlalu percaya, anda akan mengkhianati kepercayaan yang diberi. Naluri keibuannya sangat kuat. Dia hanya mahukan yang terbaik untuk anda.
Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan merajuk, jangan kata dia mengada-ngada. Dia bukannya mahu dipujuk dengan wang ringgit atau hadiah sedozen, tetapi cukup dengan perhatian yang boleh buat perempuan rasa dihargai.
Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan jarang mengatakan ‘i love u’, itu tidak bermaksud dia tidak menyintai tetapi dia mahu lelaki itu merasai sendiri cintanya, bukan hanya hadir dari kata-kata tetapi juga melalui bahasa tubuhnya.
Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan kata dia rindu sama kamu, dia benar-benar maksudkannya. Apabila berjauhan, bayanganmu akan sentiasa bermain di mata.
Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan kata lelaki lain itu lebih baik dari kamu, jangan percaya kata-katanya kerana dia hanya mahu menguji kamu. Dia mahu melihat sejauh mana kamu sanggup menjadi yang terbaik di matanya. Walaupun sebenarnya memang kamulah yang terbaik di hatinya. Selagi dia dengan kamu, percayalah, walaupun perempuan menganggap masih ramai lagi yang lebih baik di matanya tetapi di hatinya, kamu tetap yang terbaik.
Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan menjadi degil, dia bukan bermaksud untuk menjadi degil tapi dia mahu melihat sejauh mana lelaki itu mampu bersabar dengan kerenahnya. Percayalah, hati perempuan itu sangat lembut. Andai kena caranya, jangan terkejut kalau akhirnya dia menukar fikirannya dalam masa sesaat.
Andai lelaki tahu..
Apabila perempuan berkata, “tolong tinggalkan saya!”, dia tidak bermaksud menyuruh anda pergi selamanya. Dia hanya mahu menenangkan fikirannya sebentar saja. Apabila dia kembali tenang, percayalah dia akan mencari anda semula. Itu tandanya dia benar-benar menyintai anda. Perempuan sukar untuk mengawal perasaan. Dia terlalu emosional. Tapi dialah yang paling menyayangi anda dan sangat sensitif dengan perubahan pada diri anda.
Andai lelaki tahu..
Sememangnya Allah menciptakan lelaki dan perempuan itu dengan perbezaan yang tersendiri. Tetapi sekiranya mereka saling memahami, mereka akan saling melengkapi dan menyempurnakan . Perempuan itu diciptakan oleh Allah indah sekali. Di sebalik air matanya, tersimpan seribu satu kekuatan yang bakal menjadikan seorang lelaki itu merasa selamat bersamanya. Biarpun zahirnya perempuan itu tampak lemah tapi dia punya kekuatan tersendiri yang bisa menggoncang dunia dan mungkin bisa pula membuat lelaki menjadi lemah kerananya.

Jadi hargailah kehadiran seorang perempuan dalam hidup anda kerana dia didatangkan bukan dengan kelemahan sahaja tetapi dia juga ada kekuatan untuk menyongkong anda dan membuatkan hidup anda lebih sempurna. Dialah yang bakal menjadi perempuan bekerjaya, isteri juga ibu yang terbaik untuk anak2 anda.


Go to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize image
Go to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize imageGo to fullsize image

LELAKI YANG AKU SUKE...LIKE IT...^^


Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

Wednesday, March 16, 2011

JikA aku jaTUH Hati..♥♥

Bismillahirohmanirohim...


Ya Allah... jika aku jatuh cinta,cintakanlah aku pada seseorg yg melabuhkan cintanya padaMu...agar bertambah kekuatanku utk menyintaiMu...

Ya Muhaimin... Jika aku jatuh hati,izinkanlah aku menyentuh hati seseorg yg tertaut padaMu... agar tidak terjatuh aku dalam jurang cinta nafsu...

Ya Robbana... Jika aku jatuh hati,jagalah hatiku padanya,agar tidak berpaling dari hatiMu...

ya Robbul Izzati, Jika aku rindu,rindukanlah aku pada seseorg yg merindui syahid di jalanMu...

Ya Allah... Jika aku menikmati cinta kekasihMu,janganlah kenikmatan itu melebihi kenikmatan indahnya bermunajat di sepertiga malam terakhirMu...

Ya Allah... Jika aku jatuh hati pada kekasihMu...jangan biarkan aku tertatih dan terjatuh dalam perjalanan panjang menyeru manusia kepadaMu...

Ya Allah... Jika Kau halalkan aku merindui kekasihMu..jangan biarkan aku melampaui batas sehingga melupakan aku pada cinta hakiki dan rindu abadi hanya kepadaMu...

Amin,amin,Ya Robbala'lamin...




Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

WhAt I liKE.....^^

Aii,,Salam...

PyhNyer nk tIdo..so smbil baring Layan fB ngn blog...kali ne,,nk cte tg 1 lagu yg aku trigat bru2 Ne..sukew lgu nie..lgu 7 things,,by Miley Cyrus...

Sha, sha, sha

I probably shouldn't say this But at times I get so scared
When I think about the previous Relationship we shared
It was awesome but we lost it
It's not possible for me not to care
And now we're standing in the rain
But nothings ever gonna change
Until you hear, my dear

The 7 Things I hate about you
The 7 things I hate about you
Oh you

You're vain your game you're insecure
You love me you like her
You make me laugh you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends there jerks when you act like them
Just know it hurts
I want to be with the one I know
And the 7th thing I hate the most that you do
You make me love you

It's awkward and silent as I wait for you to say
And what I need to hear now is your sincere apology
When you mean it I'll believe it
If you text it I'll delete it let's be clear
Oh I'm not coming back
Your taking seven steps here Compared to all the great thingsThat would take to long to write I probably should mention the 7 that I like

The 7 things I like about you
Your hair your eyes your old levi'sWhen we kiss I'm hypnotized
You make me laugh you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy
Your hands in mine when we're intertwined
Everythings alright I want to be with the one I knowAnd the 7th thing I like the most that you do
You make me love you
You do, oh
Oohhhh oooooooooohhh..

(^___^)sukenyer lgu ne....aku x spatotnyer kata,,syg kt someone,,
xpi actualy ak btoi2 tkut,,bile fikir sejauh na kita leh p..kerna aku girl yg tkut dilukai...tahukah kamu???? kerana kamu sgt baik tuk aku...dlm erti kata lain,,kta dri duniayg berbeza...kamu x kish..xpi aku kena kisah...pew owg akn fikir tg kita..sekrg kita berdua keliru tang soal hati....akhirnyer,,kita mintkkekal mcmni wt msa skank(fwen)...mybe this de best,..
pew yg aku x suke tg kamu,,kamu x berikn perasaan yg selmt tuk ku trima cintamu...kamu pnah bercinta ngn girl yg juh lbh baik driKU... YA,,kamu rjin buat aku tersyum n sdih kerna rndu.. hinggakn,,aku keliru..aku xsuke kmu brsifat mcm kwn kmu..(truk)wlupun tahu kekurngn kmu(aku pun da kkurngn)aku sudi trima kamu seadanya.. kerna,,aku paling benci kamu....telah mencuri hatiku yg selama ne keras tuk trima LOVE... aku harap kamu say sorry,,dgn ikhlas kerna aku harap,,aku tidk trus tluke....aku btul2 mksudknnyer...jgn mempermainkn aku..kerna aku tidk akan kembali,,bila kamu perlukn AKU..
BUT,,byk sgt yg aku suke tg kamu...jadi pnjg if nk snaraikn semua..so,,pew yg aku suke kat kamu...sifat kamu-sntiasa wt cool,,4 me kmu mcm budk2 yg pura2 matang... gigi kamu-sgt2 comel...mata kamu-xdpt tahan derrr...kamu pdai pjuk bile sya sedih...just go on...jdi tmpat sya mgadu masalah... minat kta yg sma....hi3..^^
then kamu btul2 jujur ngn aku...like itt... and yg paling ak suke....u mAke Me love U...U DOOO.....(^_^)



Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!