Sunday, October 19, 2014

:: Uitm di Hati part 1 ::


Assalamualaikum...Swetty nak update pasal Uitm Merbok,Kedah..tempat Swetty dan ramai lagi menuntut ilmu..dah last sem di sini...sobs sobs sobs (bertakung dah) dah 3 tahun dah Swetty di sini..banyak kenangan pahit manis tercatat di sini..sejak semalam Swetty cari gambar2 Uitm yang Swetty pernah post di FB..ermmm banyakk..(Tahan-2)

Jalan ke Uitm..Sawah padi jew xjumpa pic dya..haisshh
Titi semeling
Jalan tepi uitm,penuh pokok getah..cantekk..


Bunga Sakura Malaysia,ni sem 2 punya pic xsilap..xlebat sagt lagi.



rinduuuu......
Uitm penuh dengan bunga cantik..ni bunga sebelum naik tangga pi bangunan purple.
Ni dia bangunan Purple..tangga tu banyakk jasaa,,,hehe,,,gambar leas hujan


                                      Bunga kemboja cantik di Uitm..macam2 warna ada...tapi ni ja yang Swetty da,,da depan FC tu Warna Merahh terang..cantekk



Jalan belakang bangunan AD cantekk bila waktu pagi & petang...
Dalam AD..hehe...cantek kan..ni sem 1 ka 2 x ingat,,,hahaha..
ni jalan nak pi libary @ keluar mesti nampak sepanjang jalan...buah Jambu Mawar..serius bunga dia cantek..awesome

Bunga lagi..ni xsilap dekat naik tangga dri gelanggang bola nak ke libary...rare bunga ni..but cantekk..
Tasek Uitm dekat FC,,banyak kenangan dekat sini..santai ngan classmates





Kucing ni duk dekat FC..sem 3 kot rajin lepak tasek main dengan dia

panjat pokok dekat tasek..miss meow ni,.
Petang-2 bila free..Swetty ngan kawan2 mesti Lepak dekat Tasek FC bagi ikan2 makan...bewak pun ada..beli roti sebungkus besar bagi ikan..da gak masuk mulut Swetty ngan kwn-2..miss that moment.

Meow ni pun rajin duk kt FC.rajin main dengan dia..egt lagi da time sahur dekat FC ngn kwn-2 dya masuk bawah kain...comeyy...lama xjumpa...

Bunga ni banyak kat UITM bau dia rare sikit,,macam kayu manis,daun sup..malam-2 seram tapi segar..


SEM 1 2 duk Kolej Masria


Meow di Masria...pregnant....peneman juga nih
Sem 4 Duduk Murni,,nampak Pelangi kui 6 lebih petang..Subhanallah cantek sangat.


Sem 5 duk lua,sem 6 duk Kolej Mahsuri...banyak jumpa kawan-2 baru...huhuhu.
Sem5..Bunga Sakura Malaysia menjadi bualan..UITM pun da okay..cantekk lagii...depan Libary...masa tu Swetty duk Lua,,pi class rajin kagum..xsempat bergambar...nantilah..In Sha Allah..


Bangunan pentadbiran tingkat 4..Swetty gayattt kot...

Okayylahh done Part 1..nanti rajin Part 2 pulak..kbaiii





Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

4 comments:

Syarina Fatin said...

suka tengok bunga sakura malaysia tu. cantik.. =)

swettyhuda said...

btul sis cantekk sgt....klu tgok depan mata lagila..kat uitm merbok pkok berderet ja...

Manusiaituaku said...

wow..view yang fresh...sgt sesuai utk pelajar....

swettyhuda said...

indeed...hee..Uitm merbok landskap ala-2 resort...serius cantek..hijau..