Friday, November 29, 2013

:: Rumah Sewa ku ::

Assalamualaikum...malam ini Swetty nak update pasal rumah sewa..
Sem ni Swetty dah sem5,,so kena halau duk lua la..sedikit gambar untuk tatapan anda...heee

Keadaan depan rumah yang rumput panjang benor..tuan dia lupa ada penyewa nk sewa agaknya

Mak tak lokek membantu,,huuuh serba salah juga..ingat nak suruh hantar terus balik,last2 stay sekali untuk berkemas

Selepas siap di buang..kerja ber2 dgn mak,kawan2 xbalik lagi mehh

Keadaan ruang tamu selepas dibersihkan..antara perabot yang sedia ada

Ruang dapur yang telah dikemaskan,di mop...untg ada dapur,,memang berasapla dapur kami

Peti ais yang telah diisi sikit2..baru minggu pertama

Ni tandas,,1 lagi dekat bilik utama...bersih & dah wangi

Pandangan dari dalam..heee

Pokok2 yang sempat Swetty bawa dari umah..siram guna air beras...pokok cabai burung,kari,ros,cactus,....akan datang mungkin pokok2 sayur lak...jimat mehh...hehhee

Pandangan dari lua...bolehlah kan..bley berteduh dari hujan panas,bley memasak,bley menanam,bley berkumpul reramai....

Ni pengalaman pertama Swetty so rasa dia agak excited sikit...hihi...kiri,kanan ,depan jiran yang berfamily..lega la...
taa lupa pesan Family pandai jaga diri ,bawa diri...harap diRedhai Allah Swt Aminnn....
kbaiii tgu update yang lebih menarik akan datang,jika masih diberikan kesempatan...In Sha Allah.

Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

1 comment:

ezyra daniel said...

wahh dah sem5..kira ok jugak rumah sewa awak..sye nnti nak cari jugak yg baru lebih dekat dgn kolej hehe