Wednesday, September 19, 2012

Gila Seks Betul !!! Annoying



Assalamualaikum…..
1st Swetty mohon yg baca ne,,umur 18 tahun k atas…
Entry kali ne,,mybe agak loklaq sikit…tgok tjuk msti da yg xmau baca…
Or da yg xsabar nak taw pew jadi…?? Gatal nohh…okeyy meh baca mehh…
Hari Selasa,,Swetty nk blik dri rumah ke Uitm..memandangkan nobody can drive me..
I decided balik ngn bus jew…
Saat ne la yg wt Swetty dpt bad memory or maybe ley dikatakn ‘’gangguan seksual’’
Masa Swetty tunggu bus dkt bus stop..Swetty sowg jew…rmai yg prking kete bab tepi bus stop tu ada kdai surat khbar,,rmai stop beli paper or rokok…
Then,da sowg boy parking betul2 depan Swetty..umor dlm dkt 40,,so ptut ley pgil pk cik..
1st Swetty egt dya nk beli paper..pkai baju kemeja n seluar slack xsilap..
Lama dya dlm tu,,then,,Swetty perasan da yg gerak2..tgh2 suar dya..
Time tu xda spew yg lalu…tiba2…nik ngucap & kelu…boy tu,tunjuk dya punya p####..
Swetty takut &larikn pndgn,,1st tme kot dpn mata boy wt cm2…then dya hon..Swetty kaleh lagi..
Dgn bangganya dya tunjuk dya punya tu..astagar…dya msih main2 ngn dya punya tu…
Swetty xdpt duduk tenng dh..then da mk cik lalu..Swetty hope mk cik 2 pasan bab Swetty speechless..
Xpi boy tu sorokkn dya punya ngn bantal…pas mk cik 2 blah jew,,,dya tunjuk lagi,,makin ligat dya main…
Ya Allah…Swetty takut sgt…Swetty wt nk call kwn…boy tu pasan,…dya blah….
Swetty rasa syukur sgt2…pastu Swetty call kawan Zawani,,dgn nafas yg xtentu arah n macam nk ngis…Swetty cite kt dya…dya swoh Swetty hati2…lega pas2 bus mai…Dya mtk Swetty tenangkan fikiran…
Huh,,,smpai Uitm lega…2 mcm bad dream pda Swetty…moga bayangn 2,,akan hilng…seraaammmm…
Ada gak cm2……huhuhuuhhu…..






Assalamualaikum Cinta...khamshamida!!!!

10 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

ya Allah, takutnya.... serius, ena baca entry sis ni pun rasa nak muntah... Astagfirullah... ena pernah kena juga, tapi ni ternampaklah... ade cina tua betul2 parking kat depan UIAM, then ena ternampak dy tngah main dia punya tu.. menggeletar satu bdn, terus report kat pakguard

Anonymous said...

teruk kn ena,,da gk cm2,,,huuhhu...ne smpai xley nk kta pew...lega dya blahh,,,,seram....huhuhuhu

Mia Liana said...

eeeee.... tak mo..

Phat said...

ish bahaya tul...sangap ke hape..hati2 tau

✿Ummi Myra✿ said...

Eeeeee....nauzubillah...nsb baik dia tunjuk je..klo diapa2 kn awk ..naye...nauzubillah...

Cik Yaya said...

eeeiii takutnyer...
xde sivik btol org mcm tu...

-hati2 ye len kali-

Anonymous said...

kan gila betul..huhuhuhu......xmola....==

cik azLyzah⊙.☉ said...

eeeeee...gile sex punye laki.dah tue2 ta malu tayang kat awak..pas ne kene lebi berhati2 ye.nsib baik awak tak d ape2 kan..

#done follow awak.Follow back ye*385*

Anonymous said...

eeeeeee...bhya

EdoHayra said...

seram kot.. ada jugak orang macam tu.. tatau malu..